OOTD Fashion store

Bezoek de OOTD Fashion Store in Bladel en onze Nummer Zestien locaties

OOTD Fashion Store

OOTD Fashion valt onder Nummer Zestien en heeft ook een fysieke winkel in Bladel, tegenover Nummer Zestien Bladel. U kunt uw bestelling gratis afhalen in de winkel in Bladel, maar u bent uiteraard altijd welkom om onze collectie te bekijken in de fysieke winkel!

OOTD Fashion Bladel

OOTD in Bladel brengt de allernieuwste damestrends, jeans en high fashion brands en daar aan gerelateerde collecties. Stoer, fashionable en sexy! Met een jeanscollectie waarin iedereen de perfecte jeans voor komend seizoen kan vinden. Daarnaast bieden wij persoonlijk stijladvies en unieke accessoires om uw outfit compleet te maken.

Adres: Sniederslaan 2A, 5531 EG Bladel

Telefoonnummer: 0497 - 360 088

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Koopzondag: 12:00 - 17:00


Onze koopzondagen

Open routebeschrijving

Onze Winkels

Bezoek ook eens onze Nummer Zestien filialen. De adressen en openingstijden van al onze winkels zijn hieronder opgesomd.

Nummer Zestien Your Fashion Stores en OOTD Fashion for Women zijn gevestigd in het gezellige en levendige Bladel, in het hart van de Kempen. Daarnaast heeft Nummer Zestien nog een filiaal in Sprang Capelle voor dames, heren en kinderkleding en in Eindhoven voor dames en herenkleding. Bij Nummer Zestien draait alles om een unieke winkelbeleving met een uniek mode aanbod in de regio en een uitgebreid assortiment van topmerken. Van sportief, casual jeans tot zeer trendy high fashion. Van vriendelijk geprijsd tot meer exclusief en allemaal met een eigen stijl en uitstraling. Kom ook en vind jouw “Outfit Of The Day” bij Nummer Zestien & OOTD!